Sommarens 5 bästa appar

Sommarens 5 bästa appar

Det finns en del appar som du helt enkelt måste ha i sommar. Dessa appar kommer att göra din sommar bättre och även tryggare. Med hjälp av dessa appar kommer du vara redo för varje tillfälle i sommar.

Spotify

Spotify ikon

Finns det något härligare än att ligga på stranden eller i trädgården i solstolen och lyssna på lite härlig musik? Musik är av största vikt för att rätt stämning ska infinna sig i sommar. Spotify ser till att du har med dig musik precis överallt, dessutom om du väljer att betala för premium kan du lyssna offline. Detta gör så att Spotify inte kommer att dra något internet för dig.

Swish

Swish ikon

Detta är appen som alla helt enkelt måste ha, den underlättar vid betalningar och när ni är flera som vill dela på notan. Låt en i kompisgänget betala och därefter Swishar alla pengar till denna. Det finns dessutom möjlighet att ta ett Swish lån – om man är i behov av pengar fort är detta en bra lösning. Du kan jämföra Swish lån hos HittaSMSlån.com och där kommer du se att Swish har ett bra erbjudande. Dessutom är det smidigt att idag kunna betala med hjälp av Swish vid många olika tillfällen, som exempel när du åker taxi och när du är på loppis.

Calm

Calm ikon

Sommaren handlar helt om att slappna av och därav kommer den här appen in i bilden. Om du har problem med att slappna av ska du testa att använda dig av Calm. Appen är gratis och ser till att du varvar ned regelbundet. Appen kan även hjälpa dig med meditation och att sova på nätterna. Om du är en av dem som har svårt att varva ned under din semester är detta en app som kommer att hjälpa dig och se till att du blir lugn och avslappnad när du behöver det som mest.

Kindle

Kindle ikon

Kindle är bara en i mängden av alla fantastiska appar där du kan lyssna på ljudböcker. Det finns många av dessa att välja mellan, faktum är dock att en ljudboksapp kan vara precis det du behöver i sommar. Möjligheten att välja mellan hundratals av de senaste titlarna och slappna av i trädgården, på stranden eller varför inte när det är dags för dig att sova? Om du inte riktigt finner ro till att sitta ned och läsa en bok, men trots det har haft intresse för att läsa tidigare, då kan detta vara precis det du är i behov av,

Pinterest

Pinterest ikon

Många har mängder med projekt planerade till sommaren, då man äntligen har tid och möjlighet att vara hemma och ta hand om sig själv, men även om bostaden. De allra flesta planerar sina projekt till ledigheten och då är Pinterest en fantastisk app som kan hjälpa dig att sortera dina idéer. Appen är helt kostnadsfri och du kan skapa anslagstavlor som är fyllda med idéer och projekt och även ladda upp dina egna idéer, foton och tankar. När man letar efter inspiration är Pinterest ett måste.