Tinder nu i sommar 2019

Tinder tips på Svenska

En av världens hetaste appar—Tinder—har matchat så många människor med varandra idag. Appen fortsätter att matcha folk för var dag som går och tjänsterna appen erbjuder verkar inte komma att bli mindre populära någon gång snart. Det är dock oftast under sommaren som appen används som mest. Vilken tid är bättre att gå igenom lite tips kring appen om inte nu under våren?

Nedan följer några tips för den intensiva användaren utav Tinder. Läs vidare, vem vet, du kanske lär dig något nytt!

Tinder bio

Din bio på Tinder är en av de viktigaste faktorerna som presenterar din profil för allmänheten och ökar sannolikheten att du landar en dejt något rejält.

En bra bio kan vara avgörande. Antalet matchningar du får på Tinder hänger på få faktorer, och här har du ingen kontroll alls utöver den profil du valt att ställa in. Därefter sveper folk helt enkelt höger eller vänster beroende på om de gillar det de ser eller inte.

Ställ in en bra bio. Skriv en bra och rolig profilbeskrivning. Var kort och var innehållsrik. För att lära sig lite och få inspiration kring bra bio så kan Instagram vara en bra källa här. Bläddra lite bland Instagrams hetaste och framgångsrikaste profiler och dra lite inspiration kring hur du ska formulera just din bio.

Håll den kort, påhittig, rolig och gör några påståenden för att locka till dig konversation. Därefter är det bara att sitta och avnjuta  de matchningar din profil kommer att attrahera.

Tinder profilbild

En annan klar idé är att ha en så bra profilbild som möjligt på din Tinder-profil. Ögongodis lyckas ofta men kom även ihåg att andra ska tycka om din bild, inte du själv.

Spegelselfies är ett stort nej här. Spännbilder lika så. Suddiga bilder brukar leda till att fler människor ratar din profil, m fl.

Än en gång så är Instagram en bra källa till inspiration här. Många framgångsrika Instagram profiler har inte bara bra bio skrivna på sina profiler utan de besitter även bra tagna profilbilder som kan ge lite inspiration på bilder att köra för sin egna Tinder profil.

För att hitta bra Instagram profiler att dra inspiration av, sök helt enkelt på Instagram efter de typer av profiler du önskar att emulera och bläddra därefter igenom de profiler som dyker upp.

Skaffa bilder som ger många matchningar

När inspirationen är dragen så kan en stor fråga vara ”Men hur ska jag ta en sådan bild?”. Svaret på denna fråga kan hittas hos Optimal Blueprints hemsida. De listar nämligen inte bara tinder tips på svenska utan de guidar även till hur du lyckas bäst med din profil.

Där finnes inte bara de tips som kan hjälpa dig förbättra din Tinder-profil utan även hur du går till väga för att göra detta på bästa sätt.

Optimal Blueprints tips finns att hitta gratis på deras hemsida. Besök helt enkelt hemsidan och gå därefter igenom de tips som erbjuds hos dem för att förbättra din profil på bästa möjliga sätt.

Tinders plats nu i sommar

Tinder har blivit en del av det sociala livet nuförtiden. Vill man träffa nya människor är Tinder oftast ett väldigt smidigt val för den som önskar träffa andra människor med likadan intressen och mer.

För att komma igång med Tinder ladda helt enkelt ned appen och öppna ett konto hos dem.

Det första du kommer att märka är att profil-processen kommer att vara A och O. Det är den som bestämmer om du blir framgångsrik på Tinder eller inte. Snart kommer tips på hur du förbättrar din profil att vara väldigt värdefullt för dig och minns då detta inlägg!